Unieke eigenschappen Elevate RubberGard EPDM

vinkje

Uitstekende duurzaamheid

Elevate RubberGard EPDM biedt een ongeëvenaarde weerstand tegen ozon, UV-straling en temperatuurschommelingen. Onovertroffen is de verwachte levensduur van 50 jaar.

vinkje

Grote flexibiliteit en rekbaarheid

Elevate RubberGard EPDM blijft thermisch stabiel van -50°C tot + 100°C. Bovendien heeft deze EPDM dakbedekking een rekvermogen van 450%.

vinkje

Milieuvriendelijk op elk niveau

Elevate RubberGard EPDM dakbedekking is een inert materiaal met beperkte milieu-impact. Dit geldt zowel voor grondstoffen, productie, levensduur als recyclage.

vinkje

Perfect compatibel met diverse gebouwtypes

Elevate RubberGard EPDM is perfect compatibel met o.a. extensieve groendaksystemen, circulair bouwen, systemen voor het hergebruik van regenwater, gebruiksdaken en zonnepanelen of technische installaties. Lees meer over deze daktypes.

Bevestigingssystemen Elevate RubberGard EPDM

Geballast systeem

Geballast systeem

De EPDM dakbedekking ligt los op een geschikte ondergrond en wordt op de plaats gehouden met grind of tegels. Toepassing:  op daken die de extra belasting kunnen dragen en voor circulaire systemen.

Omkeerdak

Omkeerdak

Uitstekend geschikt voor daken die regelmatig belopen worden en daken die onderhevig zijn aan strenge klimaatomstandigheden.

Volledig verkleefd systeem

Volledig verkleefd

Dit systeem biedt een grote flexibiliteit bij het ontwerp. Geschikt voor daken met een gebogen onderconstructie, onregelmatige vorm of beperkt draagvermogen.
 

Mechanisch bevestigd (RMA)

Mechanisch bevestigd (RMA)

Lichtgewicht, mechanisch bevestigd systeem zonder perforatie van de folie.

Mechanisch bevestigd (MAS)

Mechanisch bevestigd (MAS)

Elevate EPDM MAS-systeem is een variant op het RMA-systeem en geschikt voor daken met ongebruikelijke vormen en daken met veel doorboringen en obstructies

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons team!