Unieke eigenschappen Elevate RubberCover EPDM

De EPDM dakbedekking van Elevate RubberCover is een 100% gevulkaniseerd dakbedekkingsmembraan uit één laag op basis van ethyleen-propyleen-dieen monomeer. EPDM dakbedekking heeft zichzelf al bewezen dankzij de miljarden m² referenties wereldwijd. De unieke voordelen van Elevate RubberCover EPDM dakbedekking spreken voor zich:
vinkje

Uitstekende duurzaamheid

Elevate RubberCover EPDM biedt een ongeëvenaarde weerstand tegen ozon, UV-straling en temperatuurschommelingen. Onovertroffen is de verwachte levensduur van meer dan 50 jaar.

vinkje

Vliegvuurbestendig

Volgens de basiseis in het bouwbesluit 2012 moet ieder dakoppervlakte vliegvuurbestendig zijn. Bekijk meer details over vliegvuurbestendigheid in een brief die Kiwa opstelde. 

vinkje

Naadloos

De EPDM dakbedekking is verkrijgbaar in grote, naadloze membranen waardoor de meeste daken bedekt worden met 1 membraan zonder naden.

vinkje

Zonder vlam, zonder zorgen

Elevate RubberCover EPDM dakbedekking plaatst u zonder open vuur. De dakfolie wordt aan de ondergrond verlijmd. Hierdoor verloopt de installatie eenvoudig en veilig zonder enig brandrisico.

vinkje

Hergebruik van hemelwater

Dankzij de structuur en samenstelling van de Elevate RubberCover EPDM dakbedekking kan u hemelwater opvangen en gebruiken voor huishoudelijke doeleinden. Dit is getest door Eurofins, een geaccrediteerd labo voor milieuanalyses.

Zelf een opleiding organiseren?


U kunt als bouwmaterialenhandel ook zelf een opleiding organiseren. Wij staan u graag bij met de organisatie en technisch advies. De opleiding kan in ons opleidingscentrum plaatsvinden of bij u op locatie. Bezorg ons uw e-mailadres en wij contacteren u hierover!

EPDM dakbedekking waarop u kunt vertrouwen

Firestone RubberCover EPDM dakbedekking is voorzien van de CE-markering, dus het product voldoet aan de huidige Europese normen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming.

De Firestone EPDM-fabrieken zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 voor hun hoogwaardige systeem voor kwaliteitsbeheer en volgens ISO 14001 voor hun systeem voor milieubeheer. Firestone inspecteert regelmatig om het productieproces, het kwaliteitscontrolebeheer en de kwaliteit van het eindproduct blijvend te garanderen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons team!