Advies van ontwerp tot uitvoering

Samen met u kiezen we de beste dakoplossing voor uw gebouw

Mawipex is een leverancier van duurzame dakafdichtingssystemen voor platte daken en geeft deskundig advies bij de keuze van de juiste dakopbouw aan opdrachtgevers, architecten, aannemers en dakdekkers.

Onze samenwerking loopt door heel het project heen. We adviseren en begeleiden onze professionele partners zowel tijdens de initiatieffase van het ontwerp als tijdens de uitvoering van de projectoplossing. Op die manier kan u steeds rekenen op een ervaren partner, een garantie voor een prettige voortgang en een goede uitvoering van uw project.
Zwarte daken

Zwarte daken

Een dak zorgt voor isolatie, het afsluiten van een ruimte en beschermt tegen weersinvloeden. Heeft u een klassiek zwart dak? Kies dan voor een duurzaam dakmateriaal met een minimale levensduur van 50 jaar.

Blauwe daken

Blauwe daken

Blauwe daken vangen hemelwater op en vertragen of voorkomen de afvoer naar het riool. Indien de dekbedekking chemisch inert is, kan het hemelwater zelfs gebruikt worden als drinkwater.

Groene daken

Groene daken

Naast een prachtig visueel effect biedt een groendak talrijke economische en ecologische voordelen. Een groendak is ideaal om uw gebouw op te waarderen, het milieu te beschermen en uw kosten terug te dringen op lange termijn.

rode daken

Rode daken

Om de beperkte ruimte in onze steden optimaal te benutten, zien we een dak alsmaar vaker als een nuttige ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerdak, een sportdak of terrasdak. Een rood dak, oftewel een gebruiksdak heeft een dakbedekking nodig die de extra ballast tijdens het gebruik van dit dak kan dragen.

Gele daken

Gele daken

Gele daken laten toe dat er op het dak energie opgewerkt wordt die in het gebouw gebruikt wordt. Dit zorgt voor minder CO2-uitstoot, minder energiekosten en een stijgende waarde van het gebouw.

Paarse daken

Paarse daken

De meeste gebouwen hebben niet het eeuwige leven en moeten zo gebouwd worden dat ze over 80 of 100 jaar eenvoudig te ontmantelen zijn. Kies voor een paars (oftewel circulair) dak en werk met materialen die herbruikbaar zijn.

Meer info? Neem contact op met ons team!