Advies van ontwerp tot uitvoering

Samen met u kiezen we de beste dakoplossing voor uw gebouw

Mawipex is een leverancier van duurzame dakafdichtingssystemen voor platte daken en geeft deskundig advies bij de keuze van de juiste dakopbouw aan opdrachtgevers, architecten, aannemers en dakdekkers.

Onze samenwerking loopt door heel het project heen. We adviseren en begeleiden onze professionele partners zowel tijdens de initiatieffase van het ontwerp als tijdens de uitvoering van de projectoplossing. Op die manier kan u steeds rekenen op een ervaren partner, een garantie voor een prettige voortgang en een goede uitvoering van uw project.

Zwarte daken
Een dak zorgt voor isolatie, het afsluiten van een ruimte en beschermt tegen weersinvloeden. Heeft u een klassiek zwart dak? Kies dan voor een duurzaam dakmateriaal met een minimale levensduur van 50 jaar.
zwarte daken
Blauwe daken
Blauwe daken vangen hemelwater op en vertragen of voorkomen de afvoer naar het riool. Indien de dakbedekking chemisch inert is, kan het hemelwater zelfs gebruikt worden als drinkwater.
blauwe daken
Groene daken
Naast een prachtig visueel effect biedt een groendak talrijke economische en ecologische voordelen. Een groendak is ideaal om uw gebouw op te waarderen, het milieu te beschermen en uw kosten terug te dringen op lange termijn.
groene daken
Rode daken
Om de beperkte ruimte in onze steden optimaal te benutten, zien we een dak alsmaar vaker als een nuttige ruimte. Een rood dak, oftewel een gebruiksdak heeft een dakbedekking nodig die de extra ballast tijdens het gebruik van dit dak kan dragen.
rode daken
Gele daken
Energie opwekken op uw dak en deze in het gebouw gebruiken? Dat kan met een geel dak! Geniet van de stijgende waarde van uw gebouw, een lagere CO2-uitstoot en minder energiekosten.
gele daken
Paarse daken
Gebouwen hebben niet het eeuwige leven en moeten over 80 of 100 jaar eenvoudig te ontmantelen zijn. Kies voor een paars (oftewel circulair) dak en werk met materialen die herbruikbaar zijn.
paarse daken

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons team!